Utazzon nyugodtan, autója a legjobb kezekben lesz

A rendőrségi statisztikák szerint Magyarországon az autólopások száma évek óta csökkenő tendenciát mutat; a legtöbb gépjárművet továbbra is Budapestről és környékéről lopják el. Amennyiben nem akar autója miatt aggódni, amíg Ön külföldön tartózkodik, vegye igénybe szolgáltatásaink!

A reptéri parkolás többé nem jelenthet gondot, hiszen a Ferihegy Airport Parking alacsony árakkal áll rendelkezésére. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze néhány percnyire található létesítményünkben van lehetőség szabadtéren, fedett beállóban és zárt garázsban is tárolnia autóját. Gépkocsiját éjjel-nappal, a nap huszonnégy órájában őrizzük, többek között éjjellátós kültéri kamera rendszer segítségével.

Magas szintű szolgáltatásaink mellé fapados árak társulnak. A parkolás árak számos tényezőtől függnek, azonban biztosíthatjuk, hogy minden esetben korrektek és megfizethetőek. Nálunk nincsenek rejtett költségek; a honlapunkon feltüntetett árak már tartalmazzák az áfát is. Bankkártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség, tehát a parkolási díjat készpénzben kell megfizetni távozáskor. Amennyiben különleges parkolási igényei merülnek fel, esetleg hosszú távra tervezi igénybe venni szolgáltatásainkat, lehetősége van egyedi feltételek szerint szerződést kötni, amihez egyedi díjfizetés társul.

Áraink magukba foglalják a reptéri transzfert a repülőtéri 2A vagy 2B terminálokig induláskor és visszaérkezéskor egyaránt, és természetesen a reptéri behajtási díjat is magunkra vállaljuk. Utazási időként körülbelül tíz-tizenöt percet érdemes számolni, mivel az adminisztráció és a csomagok pakolása is időbe kerül; utóbbiban munkatársaink segítségükre lesznek.

Reptéri parkolónk Vecsésen helyezkedik el, ahol részben a Liszt Ferenc repülőtér is, és bármelyik irányból is érkezik, könnyen megközelíthető.

Budapest irányából a Repülőtéri gyorsforgalmi úton a legegyszerűbb, míg más városokból érkezve az M0 42-es lehajtó felől. Vecsés belterületén F.A.P. logóval ellátott tábláink is segítségére lesznek.
Szolgáltatásainkat lefoglalhatja e-mailben, telefonon vagy weboldalunkon az űrlap kitöltésével. Amennyiben az utazás napján kíván foglalni, azt telefonon teheti meg. Nálunk foglalás után nem egy automatikusan generált válaszlevelet kap, hanem személyesen válaszolunk minden kedves ügyfelünknek, éppen ezért ez eltarthat akár néhány óráig is; ezúton is szíves türelmüket kérjük.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink sorában köszönthetjük; válasszon minket, és garantáljuk, hogy nem bánja meg!