Tökéletes megoldás nyári melegre és téli hidegre is

A nyár, és ezzel együtt a hőség elmúltával ma még kevesen gondolják úgy, hogy eljött az ideje a klíma beszerzésének, pedig a modern légkondicionáló berendezések majdnem mindegyike alkalmas fűtésre is a hűtés mellett.

Sőt, nem csak, hogy képesek fűteni, de a magas hatásfokuknak köszönhetően a gázzal történő fűtéshez képest spórolhatunk is, akár 10-15%-ot még egy modern kazánnal is számolva. Emellett a klímák telepítése sokkal olcsóbb és egyszerűbb a gáz fűtési rendszerek telepítésénél, és természetesen sem gáztervre, sem gázkéményre nincs szükség, továbbá gázszivárgás sem jöhet szóba.

A klímák hasznos tulajdonsága, hogy képesek temperáló fűtésre.

Ez azt jelenti, hogy alapvetően a hagyományos fűtési rendszer van használatban, azonban a leggyakrabban használt helyiségekben a légkondicionáló rásegítő fűtést végez; így összességében kevesebb energia felhasználásával érhetünk el magasabb hőmérsékletet.

Az Ódor Klíma a Windex Group hivatalos magyarországi partnere, aminek köszönhetően az országban kizárólag tőlünk vásárolható Windex klíma, fain coil, folyadékhűtő vagy Windex hőszivattyú. Emellett egyéb márkák termékeit is kínáljuk. Termékpalettánkban kizárólag a legjobb minőségű és leghatékonyabb készülékek szerepelnek; nem működhetnénk sikeresen immár több, mint húsz éve, ha silány termékeket forgalmaznánk. Az általunk értékesített és beszerelt készülékek a megfelelő karbantartás mellett évtizedekig is megbízhatóan működnek.

Cégünk javítással és szervizzel is foglalkozik.

A légkondicionálók menetrendszerinti átvizsgálását a nyári szezon előtt, illetve ősszel érdemes elvégezni.

A légszűrő cseréjének vagy tisztításának gyakorisága leginkább attól függ, hogy milyen gyakran van használatban a légkondicionáló. Amennyiben az nem csupán nyáron működik, hanem ősszel és télen is, a szűrő akár havonta is cserére vagy tisztításra szorulhat.
Legyen szó bármiről is, ami klímákhoz vagy klímaszereléshez kapcsolódik, ránk biztosan számíthat. Csapatunk rendkívül tapasztalt, elhivatott és felkészült, így biztos lehet benne, hogy ha minket választ, nem csupán minőségi termékeket, hanem minőségi munkát is kap.

Munkatársaink mindig a megbeszélt időben, pontosan érkeznek, gyorsan és hatékonyan dolgoznak és nem hagynak maguk után felfordulást. Kérje ajánlatunkat ingyenes felméréssel!

A helyszínen történő felmérés elengedhetetlen ahhoz hogy pontos árajánlatot tudjunk adni, mivel minden épület más és más, és látatlanban nem tudjuk megmondani, hogy milyen típusú készülék a legideálisabb, illetve, hogy munkánk mennyi ideig fog tartani.