Színvonalas munka, korrekt és fix árakon

Valószínűleg senkinek sem mondunk újat azzal, hogy már jó ideje szakemberhiány tapasztalható Magyarországon. Ez különösen igaz a vízvezeték szerelők esetében, és mivel kereslet mindig van, ennek köszönhetően a piacon számos vízvezeték szerelő van, aki nem rendelkezik az ehhez a szakmához elengedhetetlen szaktudással, elhivatottsággal vagy lelkiismeretességgel. Gyakran hallani olyat, hogy a megbízott „szakember” silány munkát végez, esetleg rengeteget késik, hetekre eltűnik, vagy horribilis összegeket kér.

Cégünk több, mint egy évtizede foglalkozik duguláselhárítással, illetve vízvezetékek, WC-k, csapok, vízórák vagy mosdók szerelésével.

A zuhanykabin csere, illetve a zuhanykabin beépítés szintén tevékenységi körünk részét képezi. Az elmúlt tizenkét év során már kialakult cégünknél a profi ügyintézés és a gyors problémamegoldás, emellett számunkra kiemelten fontos a jó hírnév, ezért kizárólag olyan szerelőket alkalmazunk, akik nem csak értenek ehhez a munkához, de szeretik is ezt a szakmát.

Amennyiben minket választ, biztos lehet benne, hogy a megbeszélt időpontban érkezünk, színvonalas munkát végzünk, és mindezt megfizethető, fix árakon.

A minőségi alapanyagok ára sajnos egyáltalán nem nevezhető alacsonynak, és természetesen mi sem dolgozunk ingyen, de mindezzel együtt is törekszünk egy korrekt árszínvonalat fenntartani; nyitottak vagyunk akkor is, ha ügyfeleink még alacsonyabb árakat szeretnének, azonban mindenképpen észben kell tartani, hogy ami ma spórolásnak számít, hosszabb távon egyáltalán nem biztos, hogy a legolcsóbb megoldás. Például ha valaki ragaszkodik a legalacsonyabb árú alapanyagok használatához, jellemzően nem számíthat arra, hogy fürdőszobája évtizedekig fog kifogástalanul, bármilyen repedés vagy törés nélkül működni tíz, vagy akár húsz évig.

Jól tudjuk, hogy bizonyos munkák nem tűrnek halasztást, tehát éjjel-nappal hívhat minket szükség esetén! Ha például csőtöréssel szembesül, nem kell órákig várnia, hiszen mi képesek vagyunk akár azonnal is megoldani a problémát! Egy nagyobb dugulás, vagy egy eltört csaptelep szintén a lakás elárasztásával fenyegethet, tehát a legjobb, ha ilyen esetekre mindig fel van írva egy telefonszám, amit baj esetén bármikor felhívhat.

Budapest teljes területén, illetve a város hatvan kilométeres körzetében állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. Nálunk nincs kiszállási díj sem, illetve nem folyóméter díj alapon dolgozunk, hanem kizárólag fix árakon, tehát nálunk garantáltan nincsenek kellemetlen meglepetések.