Szépkártya elfogadóhelyek országszerte

Országszerte több mint negyvenezer helyen várják a Szépkártya elfogadóhelyek az utalványkártyával rendelkező dolgozókat. Sokféle program és szolgáltatás vehető igénybe a cafeteria keret segítségével.

Egyre nagyobb számban, és egyre változatosabb szolgáltatási körben várják országszerte a kártyabirtokosokat a Szépkártya elfogadóhelyek. A plasztik lap ugyanis belföldön már negyvenezernél is több helyen használható, alszámláinak megfelelően a vendéglátás, a szállás, valamint a szabadidő és rekreációs szolgáltatást nyújtó elfogadóhelyeken.

Az utalványkártya segítségével akár internetes felületen, akár helyben, SZÉP Kártya terminálon is fizethetünk, a kártya egyenlegét a cafeteria-keretünk biztosítja. Arról, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat lehet igénybe venni a Szépkártya elfogadóhelyek kínálatából, portálunkon részletesen is tájékozódhat. Híreink és információink mellett a szolgáltató elfogadóhelyek bemutatkozását is megtekintheti honlapunkon.

A legnagyobb népszerűségnek a három közül a vendéglátás alszámla örvend. A Szépkártya elfogadóhelyek között ezen a területen nem csak éttermek és vendéglők, hanem pizzériák, gyorséttermek, akár büfék is megtalálhatóak. A vendéglátás alszámla keretéből ételfutár szolgálatok kínálataiért, valamint a nagy áruházláncok saját kasszával rendelkező grillpultjaiban is lehet fizetni.

Amint arról portálunk is beszámolt, a szabadidő alszámla felhasználási köre jelentős mértékben bővült. Az eddigi kulturális és egészségmegőrző szolgáltatások, szépségápolási lehetőségek mellett sokkal nagyobb hangsúlyt kapott a sport. A szabadidő zseb már sporteszközök bérlésére, uszoda- és fitneszbérlet vásárlásra, sportpálya-bérlésre is fordítható. A Szépkártya elfogadóhelyek között nagy számban, és sokféle árkategóriában találhatóak szálláshely-szolgáltatók. Az általuk kínált szolgáltatásokért mindhárom zsebből fizethet a kártyabirtokos.