Ólomszűrő az ólommentes ivóvízért!

Ha ólom kerül a vízbe, ízben vagy illatban nem érzékelünk elváltozást, így az ólommérgezés tüneteinek jelentkezéséig feltűnés nélkül károsíthatja szervezetünket Az ólomszűrőnek köszönhetően azonban eltávolíthatjuk a csapvízben előforduló ólmot! Sajnos arra nincs lehetőség, hogy az összes, a lakásokba jellemzően 1945 előtt beépített, s még az 1970-es évekig (!) is alkalmazott öreg ólomcsövet rövid időn belül lecseréljék hazánkban, de egy ólomszűrő megvásárlásával megszüntethetjük kitettségünket, s javíthatunk saját és családunk egészségi állapotán!
Fontos tudni, hogy ólomszennyeződés csak az ilyen régi építésű lakások csöveiből kerülhet be a háztartási ivóvízbe! Mivel más esetben a csapvizekben nincs ólom, nem szükséges a legdrágább víztisztítót megvásárolni, s elegendő egy egyszerűbb, házilag is könnyen felszerelhető eszközre gondolni! Ha azonban Ön régi építésű, régi infrastruktúrájú lakásban él, s a háztartásában használt víztisztító az ólom kiszűrésére nem alkalmas, feltétlenül érdemes ólomszűrővel javítani ivóvize tisztaságán! Az ólomszűrő tökéletes biztonságot nyújt, üzembe helyezése egyszerű, használata pedig biztonságos, környezetkímélő és gazdaságos! Érdemes átgondolni azoknak is, akik gyermekvállalás előtt állnak, vagy már van gyermek a családjukban!
Az ólom szervezetünkben komoly vérképzési zavarokat, hasi görcsöket, bél-, vese- és ízületi panaszokat is okozhat, s különösen veszélyes a magzatokra, gyerekekre és a kismamákra! Fontos tudnivaló, hogy forralással nem csökkenthető a víz ólomtartalma! A megoldást az ólomszűrő alkalmazása jelenti. Keressen bennünket! Munkatársaink szakszerű tanácsokkal, örömmel állnak rendelkezésére az ólomszűrő használatáról!