Ne keressük tovább, a tökéletes építőzselét

Aki műkörmösként dolgozik, az bizony pontosan tudja, hogy mennyi mindenre kell odafigyelni, hogy a legjobbat nyújthassuk a vendégek számára.

Így biztosan minden műkörmössel előfordult már, hogy többféle terméket is kipróbált, hogy megtalálja a lehető legjobbat.

Ez már a múlté, ugyanis ha a MarilyNails minőségi termékeit választjuk, akkor biztosan elégedettek leszünk a munkánk végeredményével.

Műkörömépítésnél nagyon fontos, hogy az anyag tartós legyen, hogy a vendégeink minden alkalommal elégedetten távozzanak és térjenek vissza.

A MarilyNails építő zselé, pedig biztosan a legjobb választás lesz a számunkra, mert nagyon jó a tapadása, így igazán tartós körmöket készíthetünk a segítségével. A még tökéletesebb tapadás érdekében, pedig használhatunk a zselé alá, egy nagyon vékony réteg base gélt, így a fellevegősödés is elkerülhető.

A zselékből találhatunk lágyabbat és sűrűbbet, így biztosan mindenki megtalálja a számára legjobban kezelhető anyagot. A munka is nagyon könnyű lesz az építő zselékkel, ugyanis nagyon könnyen kezelhetőek, így sokkal gyorsabb lesz vele a műkörömépítés. Használhatjuk rövidebb saját köröm megerősítésére, de akár hosszabb extrém körmök megépítésére is.

A zselék nagyon szép színekben érhetőek el, átlátszó, fehér és rózsaszín, így a közkedvelt francia körmöket is könnyedén elkészíthetjük belőle. Hosszabb köröm építésénél, minden esetben szükséges egy vékony átlátszó réteget használni, és ezt feltölteni a megfelelő anyagmennyiséggel, hogy az eredmény tökéletes és tartós legyen.

A műkörmösöknek a legtöbb idő a körmök formázása és reszelése, de ha a MarilyNails építőzseléit használjuk, akkor megfogjuk látni, hogy már ez sem fog sok időbe telni, mert nagyon könnyen reszelhető az anyag. A gyártók, pedig egy kis meglepetést is belecsempésztek a clear zselébe, így reszelés közben, nagyon kellemes citrus illatot áraszt, ami nekünk és a vendégeinknek is egy nagyon kellemes élményt fog nyújtani.

A szalonmunkák során, nem csak a tökéletes minőségre kell törekedni, hanem az idő is nagyon fontos tényező, hiszen a vendégek nem szeretnének több órát várni egy szett elkészülésére.

A MarilyNails zseléi nagyon gyorsan átkötnek UV és LED lámpában is, amivel rengeteg időt nyerhetünk a mindennapi munkáink során, ezért több okból is érdemes ezt az anyagot választani.

Ha pedig egyszer dolgoztunk már az építő zselékkel, akkor biztosak lehetünk abban, hogy már nem fogunk tovább keresgélni, mert megtaláltuk a tökéletes anyagot a szalonmunkánkhoz.

Ezért ha igazán minőségi alapanyagokat keresnénk a szalonunkba, akkor a MarilyNails minőségi termékeiben biztosan nem fogunk csalódni. Érdemes körülnézni a gél lakkok és az egyéb műkörmös alapanyagok között, mert csak olyan anyagokat fogunk találni, amikkel öröm lesz a mindennapi munka.