Milyen eszközzel tanítsd meg a gyermeked kerékpározni?

A legfontosabb, hogy a gyermek akarja megtanulni a kerékpár használatát. Erőltetni nem szabad, hiszen ezzel az ellenkező hatást válthatjuk ki. Ha ez ki van pipálva, akkor jöhet a megfelelő eszköz. Sokan a hagyományos pótkerekes, majd a rudas megoldással próbálkoznak. Én viszont azt mondom: elsőként válassz pedál nélküli gyermekkerékpárt!

Persze felmerülhet a kérdés: miért jó egy pedál nélküli bicó?

A pedál nélküli Bellelli B-Bip futó kerékpár fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét, így rendkívül könnyen tanul meg kétkeréken gurulni, tehát megúszod a kitámasztó kerekek használatát. Spóroltál időt, energiát és a gyereknek is könnyebb lesz. Sajnos a legtöbb gyerek szenved a rossz, kemény ülés miatt, viszont a Bellelli B-Bip esetén nagyon kényelmes, ráadásul levehető és mosható ülésszivaccsal rendelkezik, emellett könnyen mosható a műanyag váz is. Speciális szerszám nélkül állítható az ülés magassága, plusz a gyermekek biztonságát maximalizálták: az egész bicikli mérgező anyagoktól mentes; a csavarok el vannak rejtve; a kormány szivacsréteggel bevont, aláfordulás-gátló eszközzel elátott; extra nagy kézvédővel látták el; küllő nélküli, defektmentes kerekeken gurul.

A Bellelli B-Bip futó bringa teherbírása max. 30 kg, a biztonságos használata 2-5 éves korig terjed. Többféle színpárban kapható: szürke/narancs, szürke/pink, fehér/ pink, fehér/zöld vagy fehér/piros.

A Bikeland kerékpárbolt weboldalán megtekintheted és néhány kattintással meg is vásárolhatod gyermekednek a Bellelli B-Bip futó bringát.