Megfizethető irodaköltöztetés mindig határidőre

Történhet a költöztetés Budapest területén, vidéken, vagy akár külföldön, a Visszük.hu csapata áll rendelkezésére, ha megbízható, professzionális költöztető céget keres.

Lakások belföldi és nemzetközi költöztetése mellett a leggyakoribb tevékenységünk az irodaköltöztetés. Irodák mellett üzemeket és komplett gyártelepeket is gond nélkül elköltöztetünk.

Az irodaköltöztetés első lépése minden esetben a helyszíni felmérés. Ez nálunk térítésmentes, és természetesen nem jár semmilyen kötelezettséggel. Vannak esetek, például ha viszonylag kisebb lakásokról van szó, amikor a helyszíni felméréstől eltekinthetünk, azonban egy iroda költöztetésekor elengedhetetlen, hogy pontosan felmérjük, mekkora mennyiségű és súlyú holmit kell mozgatnunk; a túlsúlyos tárgyak szállítása ráadásul extra odafigyelést és szervezést kíván.

Cégünk híres pontosságáról és lelkiismeretes munkájáról, illetve a határidők tiszteletéről; utóbbi különösen fontos, hiszen senki sem szereti, ha a munka költözés miatt a kelleténél hosszabb időre áll le. Amennyiben minket választ, a leállás a lehető legrövidebb lesz, sőt, mivel hétvégén is dolgozunk, gyakori, hogy a munkát elvégezzük a pénteki és a hétfői munkanap között. Nálunk nincs hétvégi felár, ráadásul Karácsony kivételével ünnepnapokon sem állunk le.

Áraink korrektek és megfizethetőek, bármilyen rejtett költség nélkül; úgy hisszük, ez is hozzájárul ahhoz, hogy immár több, mint egy évtizede vagyunk a piac sikeres szereplője.

Ebben az ágazatban nem lehet színvonaltalan munkával vagy csillagászati árakkal sokáig a piacon maradni.

Pontos árajánlatot csak a helyszíni felmérés után tudunk adni, amihez természetesen később is tartjuk magunkat; nálunk nincsenek kellemetlen meglepetések.
Mindenképpen érdemes észben tartani, hogy a hónap végi, illetve hétvégi időpontok rendkívül népszerűek a költözők körében, így szolgáltatásainkat mindenképpen érdemes legalább néhány héttel korábban megrendelnie. Észszerű kereteken belül vállalunk S.O.S. költöztetést is, rövid határidőkkel. Hívjon minket még ma!