Már az analóg biztonsági kamerák is lehetnek HD felbontásúak

Ha egy régebbi rendszerünk van, amelyet megfigyelésre, és kép rögzítésre használunk, előbb-utóbb felújításra szorulhat. Nem csak azért, mert a piac folyamatosan fejlődik, de ez mellett sokkal jobb kép – és hangrögzítést érhetünk el, ha kellő odafigyelést fordítunk az egész rendszerre.

Vannak ugyanis ma már olyan egyedi megoldások, amelyek segíthetik és valóban megkönnyíthetik a munkánkat. Persze fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy a mi esetünkben melyek azok a kamerák, amelyek minden szempontból megfelelnek az elvárásainknak, hiszen csakis így érhetünk el maximális megoldást.

A sensbase LHT-11020 biztonsági kamera kültéri és beltéri változatban egyaránt érdekes lehet, arról már nem is beszélve, hogy a régebbi rendszerünk fejlődésében is segíthetnek. Ma már igen fontos az úgynevezett HD felbontás is, hiszen egyre több készülék működik így, valamint akár egy modern hálózati rögzítő készülék is sokat segíthet a fejlesztésben. A modern kamerák pedig nem csak nagy látószöggel rendelkeznek ,de ezen kívül akár 30 méteres távolságra is ellátnak.