Kutyás jótékonyság a szeretet ünnepén

Szinte már elcsépelt, mégis igaz, hogy a Karácsony a szeretet ünnepe, ilyenkor az emberek többet gondolnak másokra és szeretnének örömet okozni, segíteni. Úgy vélem, az állatszerető emberekre ez különösen igaz. Ilyenkor stílusosan megköszönhetjük például az Állatvédő szervezeteknek, Fajtamentő egyesületeknek egész éves áldozatos munkájukat.

1

1

Különböző támogatói termékeket bármikor vásárolhatunk, a különböző állatmentő szervezeteknek mindig jól jön a segítség! De az ünnepekkor más apropója is van annak, hogy ilyen termékeket vásároljunk: bárkit meglephetünk vele és duplán örülni fog. Egyrészt jól fog esni neki, hogy gondoltunk rá és megleptük valamilyen aprósággal. Emellett a jótékonyság ténye mindenkit melegséggel és büszkeséggel tölt el, tehát hálás is lesz, hogy ilyen figyelmes ajándékkal készültél!

2

2

Legyen ez akár egy fajtamentés logójával ellátott bögre, póló vagy nyaklánc, akár egy bevásárlószatyor, ami hirdeti egy-egy szervezet munkáját, mindenképpen telitalálat lehet a karácsonyfa alatt! Ráadásul saját kutyád is kaphat valamilyen támogatói terméket: egyedi biléta, nyakörv vagy éppen kendőcske és kedvenced máris továbbadja az adott fajtamentő egyesület hírét sétáltatás közben. Ha egyedi termékek gyártásával foglalkozó vállalkozásnál készíttetsz támogatói terméket, akkor akár saját kutyusod képét is rátetetheted, még személyesebbé téve az adott tárgyat. Ilyen például a Bol-Dog.hu – Egyedi kutyás ajándéktárgyak webáruháza.

3

3

Ha a magyar kutyafajtákat kedveled, akkor a Mudi, Puli vagy a Komondor fajtamentést ajánljuk neked, ha Gangxta Zolihoz hasonlóan az argentin dogokért vagy oda, akkor a Magyar Argentin Dog Fajtamentő Egyesületet termékeit keresd, de az agarak vagy éppen a tacskók mellett a snacik megmentését is támogathatod SOS Schnauzer Fajtamentő Egyesület grafikájával ellátott ajándéktárgyainak megvásárlásával.

 

4

4