Konyhabútor automatizálás

Konyhabútor árak tekintetében hatalmas különbségek adódhatnak a minőségből kifolyólag, amiben az egyik legnagyobb tényező az automatizálás, amely a fogorvosi bútor gyártásban jelent meg először, hiszen ott igen fontos higiéniás okokból a könyökkel és térddel történő fiók nyitás. Érintésre nyíló, villanymotorokkal működtetett fiókok és fölfelé nyíló elemek ma már az elit kategória ismérvei közé tartoznak a konyhabútoroknál is. Nagyon kevés cég képes ugyanakkor Magyarországon szakszerűen beépíteni ezeket a kifinomult rendszereket, ha pedig a beépítés nem tökéletes, az csak problémák forrása lesz a későbbiekben.

Az AACHEN Design az egyetlen cég Magyarországon, amelyik szünetmentes tápegységgel szállítja az elektromos fióknyitó rendszereket, márpedig enélkül…

Kevesen tudják, de az érintésre elektromosan nyíló rendszerek érzékenysége nagyon finoman hangolható a vevő igényinek megfelelően, illetve programozhatóak akár úgy is, hogy ha az egyik ajtót kinyitjuk, melyik másik ajtó nyíljon vagy záródjon ezzel egy időben.