Költséghatékony autóvédelem

Fontos Önnek az autója védelme? Nem szeretne arra ébredni, hogy reggel már csak az üres parkolóhelyet lássa? Akkor készítse fel költséghatékonyan a kocsiját az autótolvajok ellen!

Autófóliák használat

Autófóliákat elsősorban olyan autóknál érdemes használni ahol értéket, csomagot, árut tárolunk a csomagtérben. Ha egy rossz szem látja a tárolt csomagokat, sokkal nagyobb az esély, hogy megpróbálja kinyitni és eltulajdonítani őket. A fóliák hátránya nagyjából ugyanez. Ha egy tolvaj egy fóliázott kocsit lát, azt fogja gondolni, hogy valamilyen érték van az autóban, amit rejtegetünk.

Riasztó

Egy autóriasztó majd minden új kocsi alapfelszereltsége, illetve minden komoly autótulajdonos beszereltet egy minőségi riasztót. Ez az autóvédelem alapeleme. Rossz hír azonban az autótulajdonosnak, hogy egy profi autótolvaj a legtöbb riasztót simán ki tudja nyitni, ezért valami kiegészítő megoldásra lesz szükségünk.

Kormányzár

Pár éve nagy divat volt a kormány, illetve a váltóra szerelhető külső zárak használata. A rossz hír ezzel kapcsolatban, hogy ezek csak önmegnyugtató védelmi eszközök, igazi védelmi értéke nincsen. Bármelyik autótolvaj gyorsan kinyit egy pár ezer forintos kormányzárat.

Váltózár

A beszerelhető váltózár az a védelmi megoldás, mely optimális védelmet nyújt az autónknak. A váltózárakat erre szakosodott műhelyben, szakemberek szerelik be. Magát a váltózár szerkezetet a szakember hozzáerősíti az autó padlólemezéhez, melyet utólagosan kétféleképpen lehet eltávolítani. Vagy van a tolvajnak egy kulcsa a zárhoz, vagy szétbontja a fél kocsit és lebontja a váltózárat a helyéről. Esetleg jön egy trélerrel és úgy viszi el az autónkat.

Egy váltózárat már ötvenezer forinttól megkaphatunk beszereléssel együtt. További információ és megrendelés a váltózárak.hu weboldalon találhatók. Ha egy váltózárat egy riasztóval kombinálunk, elég nagy esélyünk lesz arra, hogy a rosszalló szemek tovább menjenek az autónktól és olyan áldozatot keressenek, ahol kevesebb védelem van.