Honlap készítés online!

A honlap készítés átgondolt tervezést igényel! Addig ne kezdj hozzá, amíg a marketing terveid nem körvonalaztad! A honlapod lehet bármilyen szép, de ha nem eredményes, akkor csak pénzkidobás az egész! A honlap készítés a marketing része! Most egy kalandos utazásra hívlak a weblap készítés birodalmába! Indulhatunk?
Első lépésként meg kell tudnod határozni, hogy mi a honlapod célja, mit akarsz elérni a marketingeddel, s kik lesznek az ügyfeleid? Hol fogod őket elérni? Második lépés: Ha a marketingben nem vagy jártas, legyen egy profi tanácsadód! A webdesigner cégek alkalmazottai általában programozók, s nem designerek, vagy marketingesek! Harmadik lépés: A honlap készítés akkor eredményes, ha azok is eredményesek, akik csinálják! Ha egy céggel csináltatod, nézd meg a referenciáikat! Ne csak a szépséget, a kereső poziciókat is figyeld! Ha mindezzel megvagy, OK. Most már belevághatunk a honlap készítésbe! Ha jót akarunk magunknak, felejtsük el a sablonok összedobálását, de design sablont vásárolni sem javasolt! Törekedj arra, hogy legyen E GY E D I!
Nem jön össze? Akkor elérkezett a pillanat, a webdesigner bevonására! Hidd el, azt a kevés összeget megéri belefektetni! Így legalább elkerülheted, hogy más cégek honlapjával mossák össze a tiédet! A honlap készítés utolsó lépése a feltöltés! Ezt nem ajánlatos weblapkészítő cégre bízni a SEO* miatt! Ezt inkább te csináld, vagy a marketingesed, de ilyenkor maradj szoros kapcsolatban vele, és ellenőrizd a folyamatokat! A honlapod akkor lesz kész és elfogadható, ha nincs hiba a W3C ellenőrzőben!

*SEO = keresőoptimalizálás [Search Engine Optimization angol rövidítése].