Erotikus munka alapkövetelmény: légy természetesen is szép

Nem titok, hogy ahhoz, hogy valaki az erotikus munka bármely kategóriájában sikeres legyen, szépnek kell lennie. Azonban az sok mindent takar. Nem azt jelenti, hogy alapkövetelmény a playmate kinézet, de mindenképp magára igényesnek kell lennie annak a személynek, aki erre a pályára készül.
Az egészséges szépség a természetes szépség. Ahelyett, hogy költséges kezelések és kozmetikai szerekre való pénzköltésre asszociálnánk, gondoljunk nagyanyáinkra, akik igazán prezentálni tudják az igazi, belülről áradó szépséget. Szépség és a jólét minden kétséget kizáróan annak az eredménye, ha egészséges életmódot folytatunk, így a kiegyensúlyozott táplálkozás, stressz mentes légkör, és a megfelelő testmozgás fontos (ha lehetséges, a friss levegőn) Bizonyos időszakokban, amikor az embernek van egy kis szabad ideje, akkor a kikapcsolódás legyen az első. A teljes lelki nyugalomhoz pedig elengedhetetlen a kiegyensúlyozott érzelmi élet. Mert a szépségápolás terén van rengeteg természetes segítő, a bőr, a haj és a körmök erősítője például, hogy azok egészségesek maradjanak. Sokat nyerünk hajunk minőségének javulásán egy egészséges és tápláló étrenddel, sok ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. Az emberi lény hormonálisan kiegyensúlyozott, azonnal reagálni fog a haj a kedvező kezelésre. Tényezők, mint az életkor vagy a nyári szezon (nap- és UV-sugárzás) hatalmas szerepet játszanak a haj állapotában, és mechanikai, kémiai és fizikai igénybevétel esetében is, mint a túl gyakori mosás és intenzív hajvasalás/hullámosítás, dauer, színezés, vagy forró hajszárítás. Ha szőrszálak betegek vagy sérültek, azt jelzi, hogy nagyon világosan vékony, tompa, fénytelen, zsíros a haj. Fontos tehát a gondoskodást, amely elősegíti a hajunk egészséges látszatát.
Kezünk a legfontosabb képviselői megjelenésünknek. Valamint egy eszköz is egyben a kommunikációra. Jól karbantartott és jó fizikai állapotban, a bőr sima és selymes, a körmök sem barázdásak.
Az otthoni egészségmegőrzés minden bőrtípusra vonatkozik:
• Igyál sok folyadékot (min. 3 liter naponta)
• Aludj sokat! (kb. 8 óra / nap)
• Ne igyál túl sok alkoholt, vagy csak mérsékelten
• Ne dohányozz, mert ez okozza a bőr rendkívüli öregedését
• Ezeken kívül pedig még rengeteg természetes, otthon is megtálalható termék van a szépségápolás.
Kismillió szépségápolási termékkel találkozhatsz az áruházak polcain, amik mind arról próbálnak meggyőzni, mennyire egészségesek, és/vagy természetesek, de nem kell mindent elhinni. A legtöbb ilyen termék drága, és összetevői közt akad olyan is, ami komoly allergiás reakciót válthat ki. Ezért mindent kis felületen teszteljünk először!