Egy Windex klíma tartós és megbízható megoldást jelent

Mivel a nyári hőségszezonok egyre forróbbak és egyre hosszabbak, egyre több otthonba szerelnek be légkondicionálót.

Ehhez a trendhez természetesen az is hozzájárul, hogy napjainkra a klímák jóval energiatakarékosabbak, mint korábban, ezért nem társul hozzájuk automatikusan horribilis villanyszámla.

Azonban az a tény, hogy egy légkondicionáló készülék ma már egyszerűen, pár kattintással megvásárolható az internetről vagy éppen leemelhető egy bevásárlóközpont polcáról nem jelenti azt, hogy ez kifejezetten jó ötlet. Ennek egyik oka, hogy egy esetleges meghibásodás esetén a garancia érvényesítésekor könnyen ütközhetünk nehézségekbe. A másik ok, amiért érdemes profik segítségét igénybe venni az, hogy minden lakás más adottságokkal rendelkezik, ezért az ideális készülék minden esetben más.

Az Ódor Klíma szakemberei jól tudják, hogy például egy Gree vagy egy Windex klíma tartós és megbízható megoldást jelent, miközben bizonyos típusokat alacsony minőségük miatt érdemes elkerülni. Amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot, ingyenes helyszíni felmérést követően korrekt árajánlatot adunk, amit ha elfogad, a klímát a lehető leggyorsabban és legmagasabb szakértelemmel beszereljük.

A légkondicionálók értékesítése és beüzemelése mellett a tevékenységi körünk része még a javítás és klímakarbantartás, konyhai elszívó tisztítás, száraz légcsatorna tisztítás, illetve szoros partnerségre léptünk a Windex Grouppal, aminek köszönhetően Windex hőszivattyú, folyadékhűtő vagy fan-coil kizárólag tőlünk szerezhető be Magyarországon.

Cégünk mindig is nagy hangsúlyt fektetett a legújabb technológiák elsajátítására és a folyamatos fejlődésre, illetve képzésre, emellett mindig a lehető legjobb és leghatékonyabb eszközökkel dolgozunk, azonban a legnagyobb erősségünknek mégis elhivatottságunkat érezzük.

Számunkra ez nem csupán egy egyszerű munka, hanem valódi hivatás; emiatt is vagyunk képesek több, mint két évtized után is minden egyes feladatot lelkesen és lelkiismeretesen elvégezni. Legyen szó bármelyik szolgáltatásunkról is, munkánk minőségére természetesen minden esetben garanciát vállalunk.