Egy kis odafigyelés

Egyre többen vásárolunk az interneten webáruházakból. Ezt mutatják az évente 40-50%-os növekedést produkáló internetes vásárlások statisztikái. Ezen belül az élelmiszer kimagaslóan jól teljesít, ezért is a fű profilunk a Fűszerkeverék. Sajnos egy gyorsan növő iparágot mindig megtalálják a gyors pénzben reménykedők, a zavarosban halászók. Pedig egy webáruházat üzemeltetni kemény munka, sok kitartással. Semmi esetre sem gyors pénz, és nem kalandoroknak való, akik azt hiszik, feltesznek egy pár lopott képpel árukat, és ha jön rá rendelés, majd megrendelik a nagykertől és kiküldik a vevőnek, amikor megjön az áru.
Nem, így nem megy, de mindennap megpróbálja valaki, hátha mégis. Az eredmény: csalódás, veszteség, mérges, csalódott vevők (már ha lesznek).
Nézzük csak: kell egy jó szoftwer, mindenképpen kell árukészlet, rengeteg befektetett munka a keresőoptimalizálásba, cikkírás, facebook posztolás, hírlevél írás, tőke a hírdetésekre, csomagolás, vevőszervíz, árubeszerzés, adóbevallás, és sorolhatnám. A legtöbb pénzt a vevőszerzés viszi el, mert megszerezni egy vevőt mindig sokkal többe kerül, mint megtartani egy már meglévőt.
Az egzotikusfuszerek.hu üzleti filozófiája pont ez: maximálisan elégedett vevők, akik visszatérnek rendszeresen. Hogy érjük ezt el? Nagyon egyszerűen: nagyon gyors kiszolgálás, mert ugye senki sem akar napokig várakozni a megrendelt árukra, meg szeretné kapni azonnal, ha ez nem megy akkor másnap, de legkésőbb két nap múlva. Ebben a webáruházban megkapja ezt a szervízt a vevő. Kedveskedünk az új vevőknek egy üdvözlő ajándékkal, ez olyan érzés, mintha személyesen is találkoztunk volna. A törzsvásárlóink igényeit, kívánságait ismerjük, ha olyan áru érkezik, amit ők szeretnek, értesítjük őket, csakúgy, mint régen a sarki fűszeresnél. Büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbben, akik vásároltak egyszer, visszatérnek többször is. Ezt nem tennék, ha nem jól tennénk a dolgunkat. Mindennap azon törjük fejünket, miként lehetne még jobban csinálni, állandóan egy kicsit jobbra változtatni a webáruházat, a kiszolgálást és az árukészletet. Reméljük sikerült eddig.