Dobja fel otthonát stílusos szőnyegekkel

Ma már bőséges a választék lakásdekorációkból, rengeteg stílus képviselteti magát a lakberendezés piacán csakúgy, mint a divatvilágban.
Kevés olyan dekorációs tárgy van viszont, ami egyben hasznos funkciót is ellát, ráadásul már évszázadok óta használjuk is. Ilyenek a szőnyegek, amik szuperül feldobhatják vagy el is ronthatják egy szoba összképét, ezért fontos jól választani.

A Carpetdepo webáruházban rendszeresen tartunk szőnyeg kiárusítást, így kedvező áron juthat hozzá modern, igényes és kiváló minőségű darabokhoz.

Sokan azzal érvelnek, hogy a szőnyeg kényes dolog, foltos lesz, lelapulnak a szálai stb.
Nos, ezért lényeges, hogy hova tervezzük vásárolni a szőnyeget, illetve milyen anyagot, színt választunk. A hosszú szálú, világos színű darabok például kerülendők előszobába, étkezőbe, hiszen ezeken a helyeken igencsak koszolódnának. Ide inkább géppel mosható, strapabíró konyhai szőnyeget válasszunk,például egy rongyszőnyeget. Hálószobába nyugodtan tehetünk shaggy szőnyeget is, hiszen itt kevésbé használódik el.

A legtöbb vásárló számára az elsődleges szempont a szín és a minta. Két lehetőségünk van: vagy olyat választunk, ami harmonizál a helyiség színeivel és beleolvad a környezetbe, vagy pont az ellenkezőjét, azaz élénk, feltűnő színeket és/vagy mintákat. Persze ez utóbbi esetben is ügyeljünk arra, hogy az összhatás esztétikailag kellemes legyen, ne essünk túlzásokba.

Példának okáért lila falhoz ne próbálkozzunk piros szőnyeggel, egy világos bézs szobába viszont tökéletes kiegészítő lehet egy élénkebb vagy egy mélyebb tónusú, de hangsúlyos szőnyeg. A mintákkal körültekintők legyünk, mert ha a falon, esetleg lakástextileken megjelenik egy határozott minta, akkor a szőnyeg lehetőleg egyszínű legyen.

A megfelelő helyre téve, megfelelő vastagság esetén kiváló hang- és hőszigetelők.

A jól eltalált szőnyeg valósággal öltözteti a szobát, akár egy tökéletesen szabott ruha. Remekül összehangolható más kiegészítőkkel, mint díszpárnákkal, függönyökkel egy stílusos és hangulatos otthon megteremtésekor. Válassza ki Ön is a tökéletes darabot a Carpetdepo szőnyeg kiárusításán!