A Tippmixen az nyer, aki észnél van

Magyarországon mintegy negyedszázada létezik a Tippmix, és mára az egyik legnépszerűbb szerencsejátéknak számít.

A tippmixesek többségét két, jelentősen eltérő csoportba lehet sorolni; az egyik, gyakoribb típusú fogadó napi rendszerességgel játszik, kis tétekben, jellemzően megérzéseire hagyatkozva. Időről időre nyer valamennyit, de általánosságban leginkább csak a pénzét és az idejét vesztegeti.

Ezzel a módszerrel nem hogy megélni nem fog soha belőle, de még jövedelemkiegészítésnek sem alkalmas, hiszen összességében többet veszít, mint amennyit nyer. Ezzel szemben a másik típusú fogadó az, aki tapasztalatot gyűjt, majd átgondoltan, módszeresen, minden segítséget felhasználva teszi meg a téteket, és eléri a kitűzött céljait.

Légy te is ezen csoport tagja!

Az ehhez vezető út egyik legfontosabb feltétele, hogy a lehető legjobb tippmix tippek álljanak a rendelkezésedre, hiszen a véletlenszerű tippelgetésnek lássuk be, nincsen sok értelme. Ezeket pedig mostantól nem kell keresgetned, hiszen mindent megtalálhatsz egy helyen, méghozzá a maxtippmixtippek jóvoltából.

A maxtippmixtippek egy futball-előrejelzésekre és futball fogadási tippmixtippekre épülő szolgáltatás, saját fejlesztésű szűrő és stratégiai rendszerekkel kiegészítve. Nem kell szabadidődben tippeket vadásznod, hiszen amennyiben igénybe veszed szolgáltatásaink, reggelente e-mailben megkapod elemzésekkel alátámasztott tippjeinket, illetve számos hasznos, mérkőzést befolyásoló információt.

Elemző szerkesztőink felkészültsége és tapasztalata biztosítja, hogy tippjeink túlnyomó többsége nagy biztonsággal be is jön. Természetesen nem árulunk zsákba macskát, hiszen honlapunk galériájában bárki megtekintheti bizonyíték gyanánt a nyertes szelvények százait.

Amennyiben prémium szolgáltatásaink igénybevétele előtt személyesen is meg szeretnél győződni módszereink hatékonyságáról, lehetőséged van ingyenes tippjeinket is kipróbálni. Ehhez nem kell semmit megosztanod sehol, sőt, lájkolnod sem, hiszen mindössze fel kell iratkoznod hírlevelünkre sportfogadási szakértőink rendkívül hasznos tippmix tippjeiért.