A rozsdamentes Gn edény

A gasztronómiában is vannak különféle szabványok, melyeket minden vendéglátós egységnek be kell tartani. Az egyik legfontosabb része ennek a rendelkezésnek a Gn edény használata. Lényegében a tálalásnál és a tárolásnál fontos, hogy a szakmában dolgozó emberek munkáját megkönnyítse, éppen ezért fontos a használata. Az edény meghatározott méretekkel rendelkezik, mely természetesen több fajta is lehet, ezen felül pedig nagyon fontos az alapanyag, amelyből készül. Ez több fajta is lehet, de a legkedveltebb talán a rozsdamentes változat. Ezen kívül még megtalálhatjuk a piacon a polikarbonát, a polipropilén, valamint a porcelán alapanyagú edényeket is. A rozsdamentes alapanyagnak köszönhetően a gn edények teljes mértékben megfelelnek az előírt higiéniai kritériumoknak, valamint nagy mértékben ellenállnak az ipari környezetben használt savas és lúgos alapanyagú tisztító szereknek is. Ezen felül hosszú éveken keresztül kiszolgálják a vendéglátásban tevékenykedőket, valamint a tisztításuk is igen egyszerű.