A házi pálinkánkat is felcímkézhetjük

Egyre többen készítenek saját pálinkát, mert az ember sokkal szívesebben issza meg, és jó érzés, hogy az a saját gyümölcséből készült. Persze nem csak magunknak okozhat örömöt, hanem ajándékba is adhatjuk a rokonainknak, barátainknak.

Érdemes lehet úgy palackozni, hogy pontosan tudjuk, hogy mi van az üvegben. Erre talán a legjobb megoldás a címke, mert arra több mindent is feltudunk tüntetni. De akár névre szóló üvegeket is készíthetünk, aminek biztosan mindenki örülni fog.

Így a pálinka címke sokkal hasznosabb lesz a számunkra, mint elsőre gondolnánk. Hiszen ha szépen fel vannak címkézve az üvegek, akkor ha felnézünk a szekrény tetejére, akkor rögtön tudni fogjuk, hogy miben mi van, és milyen évjáratú.

Ne gondoljuk azt, hogy hatalmas kiadás lesz a számunkra, ha címkéket vásárolunk, mert sokkal kedvezőbben juthatunk hozzá, mint gondolnánk.

Mivel többfélét találhatunk belőle, így biztosan kitudjuk választani azt, ami a legjobban illik hozzánk, vagy annak a rokonnak, akinek ajándékba szeretnénk adni.